Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eron Krutwig tegen Michigan. Die underdog-status m
#1
oyola is betwijfeld bij elke stap van het toernooi. Nike Air Max 90 Mujer Negras De No. 11-geplaatste Ramblers zijn favoriete Cinderella-fans, maar slechts weinigen geloven dat ze nog een overwinning hebben over de getalenteerde www.romuslus.fr No. 3 Michigan in de Final Four. Loboy heeft bewezen sceptici elke keer weer fout te voelen. Kunnen de Ramblers het nog een keer doen? Loyola is het beste www.daviddenardi.fr schietteam in de Final Four en haalt 50,9 procent van zijn shots. De Ramblers haalden een verbluffende 40 procent van de 3-pointers. Elke speler op de baan is in staat Nike Air Max 95 Femme om een ??grote slag te slaan, zoals we hebben gezien bij de winnaars van drie van hen in het toernooi. De Wolverines zijn vergelijkbaar met hun balbeweging en meerdere Nike Air Force 1 Mujer scoringsopties. Ze zorgen beter voor de bal, staan ??nationaal Nike Air Max 95 Femme op de tweede plaats en worden slechts 9.2 keer per wedstrijd omgedraaid. Beide teams staan ??in de top 20 van Kenpom.com's defensieve Adidas NMD Femme effici?ntie rating, Michigan vierde en Loyola 19th. De Ramblers hebben hun laatste 10 tegenstanders beperkt tot 68 of minder punten. In het seizoen waren Nike Air Max 95 Homme de tegenstanders gemiddeld 62,4 punten per wedstrijd. De tegenstanders van Michigan scoorden 63,1 punten per wedstrijd en schoten met 42,4 procent.

De Adidas ZX 850 Womens Ramblers hebben een stretch-five-speler zoals Michigan 6-foot-11 naar voren Moe Wagner niet hoeven verdedigen. Dit is weer een close-up. Center Jon Teske en bewaker / Nike Air Max 2017 Femme aanvaller Duncan Robinson komen van de bank voor Michigan om 13 punten per wedstrijd te combineren. Loyola voorwaarts Aundre Jackson, de Missouri Valley Conference van vorig Nike Air Vapormax Womens seizoen, zesde man van het jaar, heeft dit seizoen gemiddeld 11 Nike Air Max 95 Mujer punten per wedstrijd. Hij was de leidende scorer van de Ramblers in het toernooi, gemiddeld 12.3. Hij was cruciaal tegen Nevada, vanaf de Nike Air Force 1 Mujer tweede helft, en kon meer worden gebruikt in plaats van Cameron Krutwig tegen Michigan. Die underdog-status maakt een verschil. Iedereen van de Thunder Nike Air Max 270 Femme tot rapper Drake tot voormalig president Barack Obama wroet naar het laagste zaadje dat nog over was in de Final Four. De Ramblers moeten zich een team Nike Air Pegasus 89 Femme van lotsbestemming voelen.

ansas coach Bill Self, Villanova coach Jay Wright en Michigan coach John Beilein hebben de Final Four acht keer gecombineerd  bereikt.Loyola coach Porter Moser? Dit is zijn debuut.Moser zei dat hij heeft nagedacht over coaching-advies van wijlen Rick Majerus, wiens staf Moser in St. Louis diende. Majerus www.romuslus.fr had Utah gecoacht naar het nationale kampioenschapsspel 1998, toevallig in San Antonio. Hij stak ook zijn hand uit naar Jazz-assistent Alex Jensen, die samen met Moser speelde Nike Air Max 2017 Womens en werkte onder Majerus. "Ik wou dat  Coach Majerus er was," zei Moser. . "Ik wou dat ik dat kon aanboren." Moser verwacht niet dat zijn nummer 11-zaad Ramblers zich niet op zijn  plaats voelt als het laagste zaadje dat nog over is in het veld. Hij verwacht niet dat ze flink gaan rammelen of hun routine veranderen. Het overkomt  iedereen en probeert zich gewoon op het basketbalgedeelte te concentreren. "Zelf werd er niet om advies gevraagd voor een eerste Final Four coach, maar hij herinnerde Adidas NMD Womens zich de Final Four van Kansas in 2008 dan afgesloten met een nationaal kampioenschap. De boodschap: geniet hiervan. "Dat was voor het eerst een jaar, als ik me niet Nike Air Pegasus 89 Femme vergis, dat alle vier nr. 1-zaden de laatste vier haalden. En dus ook al waren we een nummer 1-zaad, we waren de vierde overall. Weet je, het was geweldig om daar te komen, omdat Adidas ZX 750 Womens we een zwaar Davidson-team versloeg in de Nike Air Force 1 Womens Elite Eight, en toen was de druk wat minderen, en toen speelden we ongelooflijk in San Antonio. "
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi